Specijalizirane usluge: Inlay, overlay i onlay nadomjesci za zube

Inlay

Inlay je vrsta stomatološke restauracije koja se koristi za popunjavanje oštećenja ili šupljina unutar zuba. Obično se izrađuje od keramike ili kompozitnih materijala i izrađuje u laboratoriji prije nego što se trajno pričvrsti na zub.

Onlay

Onlay je sličan inlayu, ali se koristi za veće oštećenja zuba koja zahvaćaju veći dio zuba. Onlay se također izrađuju od keramike ili kompozitnih materijala.

Overlay

Overlay je opći termin koji se koristi za različite vrste stomatoloških restauracija koje se postavljaju na zube kako bi se zaštitili od daljnjeg oštećenja. To može uključivati inlaye, onlaye, krunice ili mostove.

Tehnologija u stomatologiji

Tehnologija u stomatologiji se kontinuirano razvija. Ovo uključuje napredne aparate za dijagnostiku, digitalne rendgenske snimke, CAD/CAM tehnologiju za izradu stomatoloških restauracija, lasersku terapiju i mnoge druge inovacije koje pomažu stomatolozima u dijagnostici i liječenju.

Indikacija za protetske ispune

Indikacija se odnosi na razloge ili medicinske uslove zbog kojih se određeni stomatološki postupci preporučuju ili su potrebni. Na primjer, krunica može biti indicirana za zub sa velikim oštećenjem ili propadanjem.

Zaštita zuba

Zaštita zuba podrazumijeva sve mjere i postupke koji se poduzimaju kako bi se očuvala oralna higijena i spriječilo oštećenje zuba. To uključuje redovno četkanje i čišćenje zuba, nošenje protektivnih aparata (npr. za šport), kao i pridržavanje savjeta stomatologa o očuvanju oralnog zdravlja.

Napomena: Prije nego što se odlučite za bilo koji stomatološki tretman, preporučuje se konzultacija sa stomatologom kako biste dobili točne informacije i savjete koji se odnose na vašu oralnu situaciju.

Naša misija

Naša vizija je omogućiti svakom pacijentu adekvatnu i sigurnu terapiju.

Konstantnim usavršavanjem i ulaganjem u novitete možemo sa ponosom reći da smo jedni od pionira u individualiziranom pristupu sa težištem na tehnološkom riješavanju svakog problema. Konstantnim idejama i inovacijama sa sigurnošću možemo reći da ćemo u budućnosti nuditi još više.

Naše vrijednosti

Pristup

Naši pacijenti zajedno sa kolegama u timu postaju dio obitelji Dentelin.

Podrška

Iako tehnološki napredak uveliko olakšava rad, ljudski pristup je nešto što se osobito cijeni i potiče u našem okruženju.

Dostupnost

Našim pacijentima smo dostupni kako tijekom tako i nakon terapije. Dobar odnos sa pacijentom ne završava krajem terapije. Mi smo tu za Vas.