Galerija

Vađenje zuba gornje i donje čeljusti. Ugradnja dentalnih implantata te nakon perioda integracija izrada prečki, te reduciranih skeletiranih proteza.
Metal keramičke krunice u gornjoj i donjoj čeljusti. Pacijentu su izvađena 2 zuba, uradila se duboka kiretaža i čišćenje zubnih lukova; liječenje jednog zuba te čišćenje karioznih lezija na 5 zuba.
Metal keramičke krunice u gornjoj i donjoj čeljusti. Dobra priprema rezultira dobrim protetskim nadomjestkom.
U gornjoj čeljusti nakon ugradnje 4 dentalna implanata pacijent je dobio reduciranu skeletiranu protezu na šini koja je uvidana i učvršćenja na implantatima. Dole lijevo se uradio lateralni bočni most zavidan na implantatima.
Cirkon keramičke krunice u gornjoj čeljusti. Predprotetska priprema je sadržavala čišćenje i kiretažu oko zuba, liječenje jednog korijenskog kanala te izradu nedogradnje.
Pacijentici je urađen gornji most sa cirkonskom bazom. Zbog veće konzervativne pripreme pacijentica je nosila privremene zube kroz period od 2mjeseca nakon kojeg je dobila konačni rad.
Fiksna ortodonstka terapija. Korekcija primarne kompresije u donjoj čeljusti te zatvaranje dijastema u gornjoj čeljusti.